Over Sarah's silks zijden speelgoed

Foto
Sarah's Silks
De vrouw achter Sarah's Silks is Sarah Lee een Amerikaanse die samen met haar man en kinderen Sarah's Silks runt.

In de tijd dat haar kinderen nog klein waren, zag Sarah de behoefte van hun kindjes om met simpele doeken te spelen en te verkleden. Sarah gebruikte in eerste instantie oude sjaals en ging later zelf zijde verven.

'Ik ontdekte dat zijde enorm goed gebruikt kan worden voor bijna elk doe-alsof-spel.'

Ze merkte bij andere ouders dat zij ook graag (vanuit de Waldorf traditie) hun kinderen met natuurlijke materialen wilden laten spelen. Eenvoudig natuurlijk materiaal dat het open-einde spel stimuleerde.

Nu, achtien jaar later vind je Sarah's Silks bij gezinnen over de hele wereld terug.


Duurzaam Zijden Speelgoed? Duurzaam Zijden Speelgoed!
Zijde is een natuurlijke vezel en herbruikbaar. De verf die gebruikt wordt om de zijde te verven is veilig, milieuvriendelijk en vrij van zware metalen.

De zijden producten zijn makkelijk op de hand te wassen.

Sarah's Silks producten dragen het 'Green America' label en dat houdt in dat Sarah's Silks een bedrijf is dat zich inzet voor het maken van duurzaam speelgoed.


Exotisch
Zijde is een heel oud product dat o.a. uit China komt. Sarah's Silks worden geweven, geverfd en hand-omzoomd in een klein dorpje vlakbij Suzhou. Suzhou is een stad die van oudsher bekend staat vanwege zijn 'zijde-cultuur'.

Zijden speelgoed 'made in China' maar dan met een goed gevoel
Sarah's Silks is in alle opzichten een familiebedrijf. Wonend in California werken Sarah en Mike vanuit huis en voeden ze daar hun drie zonen op volgens de Waldorf traditie. Niet alleen runnen zij zelf als familie dit bedrijf ook in China ondersteunen zij de families die voor hun werken.

Sarah huurt Chinese naaisters in die vanuit huis kunnen werken. Vaak zitten deze naaisters in de deuropening van hun huis te werken met hun spelende kinderen in de buurt. Sarah's Silks zorgt voor een bovengemiddeld loon en een goede ziektekostenverzekering.

De handomzoomde en geverfde producten reizen per schip naar Sonoma County, California. Daar werken vrouwen vanuit huis om de laatste puntjes op de 'i' te zetten.


Zijden speelgoed als voeding voor de zintuigen
Zijde is een natuurlijk product. Het voelt zacht en licht aan, is lichtdoorlatend, ruist zachtjes en daarmee een feest voor de zintuigen van jouw kindje en jou.

Sarah's Silks biedt kwalitatief mooie speelzijde, speelgoed en verkleedkleren voor jongens en meisjes. Speelzijde om de verbeelding te laten ontvlammen en de magische ziel die in jonge kinderen te omringen en vast te houden.

Hier vind je onze voorraad zijden speeldoeken en zijden speelgoed.
Wil je meer lezen over Sarah's Silks, kijk dan op de officiële website


| Meer