Gooi wat in mijn schoentje....
Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in mijn schoentje...

Voor ons gevoel is de herfst net begonnen, maar het is echt waar: Sinterklaas komt volgende week al weer aan in Nederland!
En dat betekent dat bij ons de drie dametjes de schoen mogen zetten. En dat er dus mag worden nagedacht over leuke schoencadeautjes. Drie keer de schoen zetten keer drie dochters....De kinderen weten inmiddels dat er meestal een keer wat lekkers in zit, soms een keer iets nuttigs (een leuke nieuwe pyama of zo, of een aanvulling tekenpapier) en dan nog een keer een gewild cadeautje.
Hieronder hebben we voor jou alvast wat mooie, leuke schoencadeautjes van Grimm's speelgoed op een rijtje gezet.


Grimm's rammelaars
Voor de allerkleinsten zijn de rammelaars en grijpspeeltjes van Grimm's erg leuk. Van duurzaam hout en met veilige verf op natuurbasis geef je jouw kleintje echt een puur schoencadeautje. Grimm's speelgoed kenmerkt zich door subtiel ontwerp en mooie ronde vormen. Makkelijk vast te houden voor je kleintje en je kunt kiezen uit mooie naturel rammelaars of rammelaars met frisse felle kleurtjes!

Grimm's dieren kaarsenstandaards

Voor aan tafel of de seizoenstafel: leuke dieren kaarsenstandaards. Of je gebruikt ze om er door je kind uitgekozen steker in te doen. Kies je het egeltje? Of toch liever de vos? Misschien wel het muisje of de stoere beer. En vergeet het konijntje niet!

Grimm's houten letters

Mooie houten letters in rustige pasteltinten verf. Leuk om je naam op je slaapkamerdeur te maken. Of misschien alleen een initiaal?

Grimm's Sarah's silks speelzijde
Zachte, lichte speelzijde in de mooiste kleurtjes. Fijne speeldoekjes om je lievelingspop mee toe te dekken. Of lekker mee rond te draaien. De speelzijde kun je ook heel mooi gebruiken om de seizoenstafel wat mee 'aan te kleden'. Kortom eindeloos veel mogelijkheden.

Grimm's kralen
Nu het weer weer minder wordt en de kinderen weer meer binnen zijn, is knutselen natuurlijk altijd fijn om te doen. Met Grimm's kralen zullen kinderen zich niet snel vervelen. Leuke houten kralen in alle kleuren van de regenboog. Van klein naar reuzegroot, voor de grote hand en de kleine handjes. En in de tussentijd wordt ook nog stiekum de fijne motoriek en oog-handcoördinatie geoefend ;-)

Grimm's weefraam
En als we het dan toch over knutselen, binnenspelen en fijne motoriek hebben, mag het weefraam van Grimm's als fijn schoencadeautje niet ontbreken. Een leuk kleurtje wol erbij en weven maar! Laat je kind haar of zijn eigen schilderijtje voor in de kinderkamer maken.

Grimm's ringstekertjes
Klein maar fijn de jaarringstekertjes van Grimm's. Heerlijk om te sparen en elk jaar de verzameling groter te maken. Voor elk kind een feest om een eigen jaarringsteker uit te kiezen.

En om het extra feestelijk te maken worden bestelling dit weekend zaterdag en zondag vanaf 40 euro GRATIS verzonden (België vanaf 60 euro GRATIS verzonden)
    07-11-2014 21:30     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.