Over ons

Saartjeswereld
Saartjeswereld is een webshop met het mooie houten speelgoed en de sfeervolle producten van Grimm's houten speelgoed. Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau? Of wil je een blijvend geschenk geven aan iemand die jou dierbaar is? Werk je professioneel met kinderen en zoek je mooi ontwikkelingsmateriaal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Grimm's houten speelgoed assortiment
Ons assortiment van Grimm's houten speelgoed is uitgebreid en blijft uitbreiden. Wij verkopen houten speelgoed, leergoed en mooigoed. Van magneetpuzzel, blokkendoos tot stapelspul. En dat voor elke leeftijd.

Wie
Mijn naam is Kirsten Onderwaater-Jurriëns. Getrouwd met Benno en samen ouders van drie dochters. Wij zijn eigenlijk met z'n vijven eigenaar van webshop Saartjeswereld ;-) Voorheen heb ik als leerkracht basisonderwijs gewerkt. Het is daar en met de komst van onze dochters dat we van top tot teen voelden, hoorden en zagen hoe belangrijk open-einde spel is voor kinderen! Zeker in een tijd waarin de digitalisering een steeds grotere ruimte inneemt. Het is onze missie om bij te dragen aan een wereld waarin mensen (groot en klein :-) de vrijheid, tijd en ruimte krijgen en nemen om echt te spelen, te ontdekken, te leren en vanuit een sterke verbinding met zichzelf in staat zijn met anderen een mooie, gezonde en constructieve wereld te creëren. Daarbij maken wij zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoorde en duurzame keuzes. Dat maakt ons blij :-) 

De eerste keer dat ik het houten speelgoed van Grimm's zag, weet ik nog heel goed. Een magisch moment. Ik zag de regenboog en was op slag verliefd. Het hout, de geur, de prachtige kleuren. Meteen schoot door mijn hoofd dat deze regenboog echt met liefde gemaakt moest zijn. Liefde voor duurzaam geproduceerd hout, mooie kleuren en vormen.

Nadat ik de regenboog gezien en gekocht had, volgde al gauw meer speelgoed van Grimm's houten speelgoed voor onze eigen dochters. De jongste speelt er nog steeds mee.

Uiteindelijk bleven we zo enthousiast, dat we vijf jaar geleden besloten om het speelgoed van Grimm's houten speelgoed online te gaan verkopen. En we hopen dat jij en jouw kinderen net zo betoverd zijn door Grimm's houten speelgoed als dat wij nog steeds zijn...


Hartelijke groet, Team Saartjeswereld Benno, Kirsten, Eline, Isa en Saar  
Foto


| Meer