Grimm's houten speelgoed: puur en tijdloos houten speelgoed met een goed gevoel

Foto
Ben je op zoek naar inspirerend duurzaam houten speelgoed met een open einde karakter dan ben je bij Grimm's houten speelgoed aan het juiste adres. 

Grimm's houten speelgoed familiebedrijf
Grimm's houten speelgoed is een Duits familiebedrijf dat mooi houten speelgoed duurzaam en hoogwaardig produceert. Ze monteren, oliëen, verven en controleren de kwaliteit zelf. 

Grimm's houten speelgoed ontwerp 
De ontwerpers van het houten speelgoed van Grimm's kiezen bewust voor eenvoudige organische vormen en gaan voor robuust speelgoed dat makkelijk vast te houden is door kinderen. Het ontwerp voor Grimms houten speelgoed is geïnspireerd door de Waldorf pedagogiek en door andere vernieuwende onderwijsvormen zoals Montessori. Door het zachte licht opgeschuurde hout in mooie heldere kleurtjes worden de zintuigen van jouw kindje geprikkeld en gestimuleerd. Grimm's speelgoed nodigt uit tot ontdekken en spelen door kinderen van alle leeftijden. 

Grimm's houten speelgoed duurzaam en maatschappelijk verantwoord produceren
Grimm's laat het speelgoed door meerdere kleine bedrijven in Europa monteren en samenstellen. Bovendien houden ze het maatschappelijk verantwoord produceren hoog in het vaandel en werken ze samen met sociale werkplaatsen waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen met het handwerk. En verder zijn de verpakkingen van Grimms houten speelgoed tot een minimum gereduceerd. Hoe mooi is dat! 

Grimm's houten speelgoed kwaliteitsmerken
Grimms houten speelgoed kiest voor kwaliteit boven kwantiteit. De Grimms producten zijn van Elzen-, Linden-, Beuken-, en Esdoornhout en FSC gecertificeerd. Het hout dat gebruikt wordt voor het speelgoed komt uit Europa. De verf is op waterbasis en de plantaardige olie die voor de afwerking van de producten gebruikt wordt zijn naar Europese norm voor de speelgoed veiligheid (EN 71) gecertificeert. De stoffen voor de poppen van Grimms houten speelgoed hebben het Oeko-Tex keurmerk. Veel van het houten speelgoed van Grimms is onderscheiden met het Duitse Spiel Gut keurmerk voor pedagogisch waardevol speelgoed. 

Klik hier om direct naar alle Grimms houten speelgoed producten te gaan


 


| Meer