♥ 93050
♥ regenboog groot
♥ de klassieker van Grimm's
♥ zwart wit
♥ nerfdoorlatend geverfd met gecertificeerde veilige verf op waterbasis
♥ 12-delig
♥ l=38cm
♥ h=18cm
♥ ook een mooie blikvanger op de seizoenstafel, in de vensterbank of praktijkruimte
♥ blogje met wat meer informatie over Grimm's regenboog
♥ let op: foto's kunnen gecombineerd zijn met andere producten
♥ geschikt voor kindjes vanaf 2 jaarDeze grote houten regenboog van Grimm's speelgoed is dé klassieker van Grimm's. Het is geen wonder dat deze grote houten regenboog het meest verkochte item van Grimm's is. Zodra je deze regenboog ergens neer zet, wordt meteen je blik er naar toe getrokken. Deze zwart wit houten regenboog van Grimm's is al voor de allerkleinsten leuk om mee te stapelen, bouwen, en sorteren. En is jouw kindje al ouder dan worden deze houten bogen ineens een treintunnel, een flat, een stalletje,een hek of....  
En naast het plezier van bouwen en spelen ontwikkelt jouw kindje ook de fijne motoriek en het ruimtelijk denken.
Ook leuk om deze houten regenboog in de klas of praktijkruimte te gebruiken.  
 
Zwart wit houten speelgoed?

Grimm's zwart witte houten speelgoed is ontworpen met een maximale reductie in kleur en vorm. De zwart witte lijn van Grimm's is geïnspireerd door het Modernisme en Functionalisme die voornamelijk voortkomen uit lineariteit en analiticiteit. Het zwart witte houten speelgoed van Grimm's staat haaks op het klassieke regenboogkleurige houten speelgoed van Grimm's dat zich kenmerkt door rijke volle kleuren die stemmingen en emoties beïnvloeden. Ontdek de spannende en interessante mogelijkheden wanneer beide soorten houten speelgoed elkaar ontmoeten. De zwart witte lijn van Grimm's houten speelgoed is voor iedereen ontworpen om mee te spelen, niet alleen voor toekomstige architecten of ontwerpers ;-)

Grimm's zwart witte houten speelgoed is daarnaast ook uitzonderlijk houten speelgoed voor mensen met een speciale behoefte. De grote tegenstelling in zowel kleur als textuur van het zwart witte houten speelgoed van Grimm's helpt de ontwikkeling van individuele behoeften. Dit zwart witte speelgoed zou kinderen met een visuele beperking kunnen helpen de wereld om hen heen meer te ontdekken. Dit multi-sensorische speelgoed met eenvoudige vormen, contrastrijke kleuren, natuurlijke textuur of hoorbaar door beweging zal helpen bij de ontwikkeling en stimulatie van specifieke zintuigen.

| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 62,95 *
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

Voorraad

Reviews Review toevoegen

Dankjewel voor het plaatsen van een review. Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews