♥ 93040
♥ stapelkistjes
♥ zwart wit 
♥ multiplex
♥ geverfd met gecertificeerde natuurlijke verf op waterbasis
♥ 6-delig
♥ b=15 cm
♥ elk kistje een unieke klank

Let op: foto's kunnen gecombineerd zijn met andere producten

Deze zwart witte houten stapelkistjes van Grimm's zijn al voor de allerkleinsten leuk om mee te stapelen, bouwen, sorteren en verzamelen. En is jouw kindje al ouder dan worden deze houten kistjes ineens een garage, een flat, een stalletje, of.... En natuurlijk kun de stapelkistjes van Grimm's ook gebruiken op jouw bureau. Mooi om pennen, potloden, viltstiften in te bewaren. 
Zwart wit houten speelgoed?
Grimm's zwart witte houten speelgoed is ontworpen met een maximale reductie in kleur en vorm. De zwart witte lijn van Grimm's is geïnspireerd door het Modernisme en Functionalisme die voornamelijk voortkomen uit lineariteit en analiticiteit. Het zwart witte houten speelgoed van Grimm's staat haaks op het klassieke regenboogkleurige houten speelgoed van Grimm's dat zich kenmerkt door rijke volle kleuren die stemmingen en emoties beïnvloeden. Ontdek de spannende en interessante mogelijkheden wanneer beide soorten houten speelgoed elkaar ontmoeten. De zwart witte lijn van Grimm's houten speelgoed is voor iedereen ontworpen om mee te spelen, niet alleen voor toekomstige architecten of ontwerpers ;-)

Grimm's zwart witte houten speelgoed is daarnaast ook uitzonderlijk houten speelgoed voor mensen met een speciale behoefte. De grote tegenstelling in zowel kleur als textuur van het zwart witte houten speelgoed van Grimm's helpt de ontwikkeling van individuele behoeften. Dit zwart witte speelgoed zou kinderen met een visuele beperking kunnen helpen de wereld om hen heen meer te ontdekken. Dit multi-sensorische speelgoed met eenvoudige vormen, contrastrijke kleuren, natuurlijke textuur of hoorbaar door beweging zal helpen bij de ontwikkeling en stimulatie van specifieke zintuigen.

| Meer

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 65,40 * € 49,05 *
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

1-2 werkdaqen

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.