Grimm's Herfst Seizoensring Jaarring Ringstekertjes
Herfst, herfst, wat heb je te koop...
honderdduizend beukenootjes op een hoop.... zo lijkt het wel. Als wij 'smorgens met onze fiets richting school vertrekken ademen we de vochtige iets wat warme lucht weer in. Onze fietsbanden kraken over alle beukenootjes die bij ons op het pad liggen en mijn dochters halen de meest rare capriolen uit om die prachtige spinnewebben niet kapot te hoeven maken. De herfst is weer begonnen!
 
Seizoenstafel
Toen onze dochters nog heel klein waren, waren begrippen als 'herfst', 'winter', 'lente' en 'zomer' nog nietszeggend voor ze. Net als tijsbegrippen was het gewoon te abstract. Zij zagen de paddestoel, voelden de natte druppels die van blaadjes af dwarrelden en roken de mist. In die tijd ben ik de seizoenen voor mijn kinderen naar 'binnen' gaan halen met concrete materialen op een seizoenstafel. Op die seizoenstafel verbeeld ik de tijd van het jaar. Vaak aangevuld door verhalen en liedjes die bij dat specifieke seizoen horen.
 
Grimms seizoensring jaarring met ringstekertjes
Het zal je dan ook niet verbazen dat één van onze favoriete produkten van Grimms speelgoed de Grimm's seizoensring jaarring met ringstekertjes, vaasjes en kaarsjes zijn. Overal waar kinderen zijn, zal de jaarring met ringstekertjes opvallen. Het nodigt kinderen uit te kijken en te verwonderen. De verschillende ringstekertjes roepen herfstverhaaltjes op en wellicht ook herfstliedjes. Waar gaat die kabouter naar toe? Van wie is die grote pompoen? Wie zou daar in die mooie rode paddestoel wonen?
 
Creër je eigen ritueel!
Wat is er mooier dan je eigen familie ritueel te creëren rondom feesten en seizoenen? Rituelen die je met elkaar bedenkt en waarvan je hoopt dat jouw kinderen later zeggen: 'weet je nog......' (of nog mooier, rituelen die als maar verder de familie in gaan).

En bij je net zo enthousiast over de Grimm's seizoensring jaarring geworden als  dat wij zijn, dan hebben we nu speciaal voor jou een Herfst Weekendactie!
Twee leuke Grimms seizoensringen in herfstkleuren en diverse herfst ringstekertjes én dan lekker afgeprijsd.
De aktie loopt van vrijdag 3 oktober 2014 t/m zondag 5 oktober 2014.
Wacht niet te lang, want OP=OP

 
  Kirsten     02-10-2014 14:04     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.