♥ set van 16 kleuren flockmen papieren stickers 
♥ 16 verschillende kleuren, 8 regenboogkleuren, 8 pastelkleuren
♥ leeftijd: 3+
♥ leuk spelen met kleuren
♥ ook andere leuke stickersets
♥ makkelijk te gebruiken maar wel voorzichtig van het papier afhalen ivm mogelijk scheuren
♥ foto's kunnen gecombineerd zijn met andere produkten 
♥ kijk hier op de site voor leuke gratis ideeën downloads

Flockmen houten poppetjes zijn ideaal voor open einde spel en met deze stickerset maak je ze nog meer eigen. Leuk om samen de flockmen poppetjes een kleurtje te geven. Spelenderwijs bezig zijn met kleur. En wil je de mooie houten naturellook weer terug, zijn de stickers er ook weer makkelijk af te halen.

De mooie houten poppetjes  van Flockmen worden door een familebedrijf uit Letland gemaakt van duurzaam gecertificeerd hout en geproduceerd in Europa. Ze zijn bewust eenvoudig van vorm zodat kinderen alle mogelijkheid hebben om er zelf hun eigen gemaakte verhalen bij te bedenken. Flockmen poppetjes zijn gewoon leuk voor jong en oud, of je ze nu gebruikt voor bedtijdverhalen, rollenspel, fantasiespel of spelletjes met de hele familie. Flockmen poppetjes stimuleren open einde spel waarbij kinderen lekker zelf creatief mogen zijn en spelenderwijs hun sociale-, taal en rekenvaardigheden ontwikkelen. Ook kunnen de Flockmen poppetjes goed ingezet worden bij coaching.

| Meer

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 7,95 * € 6,76 *
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.