Tijdelijke Sinterklaaskorting op Grimm's bestsellers
Tijdelijke Sinterklaaskorting op Grimm's bestsellers!
Je kent het misschien wel, nog op het aller, aller, allerlaatste moment Sinterklaascadeautjes moeten kopen. Je bent al lang het punt voorbij dat het nog  leuk is om te shoppen. Eigenlijk heb je gewoon dikke Sinterklaasstress!
Misschien wil je het dit jaar anders aanpakken? In ieder geval hebben wij de 'tijdelijke sinterklaaskorting op Grimm's beststellers' voor jou bedacht. Vijf Grimm's speelgoedproducten waarvan we weten dat jij en vele anderen ze heel mooi vinden. Zit je er klaar voor? Hier komen in willekeurige volgorde de vijf toppers van Grimm's en dan met een fijne Sinterklaaskorting.  


1. Grimm's stapelbloem
Een prachtig organisch gevormde stapelbloem in mooie zachte kleuren. Deze bloem is 9-delig en past mooi in elkaar.  De houten Grimm's stapelbloem siert iedere vensterbank of verloren nisje, maar het mooist komt deze bloem tot zijn recht wanneer er mee gespeeld wordt!
NU tijdelijk van: €23,60 voor €19,95
KLIK om naar de bestelpagina van de bloem te gaan.


2. Grimm's magneetpuzzel magneetspel grondvormen glitterstenen
Een zwart metalen (magnetische) doos met daarin Grimm's magneetpuzzel grondvormen. Een heel bijzonder cadeau omdat het één van de weinige magneetpuzzels is met glitterstenen. Lekker puzzelen en spelen en ondertussen feeling krijgen met allerlei soorten vormen. En niet bang zijn dat er stukjes verdwalen! Grimm's magneetpuzzels en magneetspellen zijn ook de ideale reisgenootjes voor in de auto.
NU tijdelijk van: €32,65 voor €28,95
KLIK om naar de bestelpagina van de magneetpuzzel te gaan


3. Grimm's en Sarah's Silks speelzijde speellap regenboog
Een flinke (86x86) lap speelzijde in prachtige regenboogkleuren. Heerlijk om hutten mee te bouwen, een jurk van te maken of als ondergrond te gebruiken. Zijde is zacht. Zijde is licht. Zijde voelt heerlijk aan op de huid. Kortom speelzijde is gewoon hartstikke fijn voor je kindje. Uiteraard is alle speelzijde van Sarah's Silks duurzaam en met respect voor mens en milieu geproduceerd. Fair en Fijn voor iedereen!
NU tijdelijk van €16,35 voor €13,95
KLIK om naar de bestelpagina van deze speelzijde te gaan


4. Grimm's sprookjesdorp blokken bouwset
Speel nu jouw favoriete sprookje na met de Grimm's sprookjesdorp blokken. Een 17-delige houten blokkenset in mooie regenboogkleuren. De zilverkleurige raampjes en deuren zijn er met de hand op geschilderd! En zoals met alle Grimm's houten blokken het geval is, zijn ook deze sprookjesblokken  gemaakt van gecertificeerd Europees hout. En met veilige verf op waterbasis nerfdoorlatend geverfd.
NU tijdelijk van €53,35 voor €47,95!
KLIK hier om naar de bestelpagina van het sprookjesdorp te gaan


5. Grimm's klassieker: de regenboog
Menig kindje heeft 'm al, die prachtige Grimm's regenboog. Uit één stuk hout gemaakt. Twaalf bogen in regenboogkleuren. Sterk, puur en prachtig sober speelgoed dat vanwege de kleuren een enorme blikvanger is! De Grimm's regenboog is speelgoed waar speelgoed voor bedoeld is. De regenboog zal jouw kindje laten fantaseren, creëren en verwonderen over het moois dat er gemaakt is. Bouwen en spelen in de puurste vorm!
NU tijdelijk van €49,95 voor €44,95!
KLIK om naar de bestelpagina van Grimm's regenboog te gaan
    07-11-2014 15:43     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.