Grimm's regenboog
Dé regenboog van Grimm's
'daar waar de zon een nevel van waterdruppels kust, daar ontstaat een regenboog'
Het verbaast je vast niet dat Grimm's speelgoed voor een regenboog gekozen heeft als basis voor hun speelgoed.
Deze fel gekleurde houten bogen zijn inmiddels dé klassieker van Grimm's speelgoed. En ook in veel andere producten van Grimm's zul je een regenboogvorm of de regenboogkleuren herkennen.


Kinderen ♥ Regenboog
wanneer onze kinderen een regenboog aan de lucht zien, worden ze superenthousiast. 'Mama, kijk.....een regenboog!' hoor ik dan. De zeldzaamheid waarmee die verschijnt, de prachtige felle kleuren, de ronde vorm. Ja, een regenboog maakt kinderen blij. Het geeft kinderen een opgewekt en enthousiast gevoel. En eigenlijk, ons toch ook nog elke keer?

Grimm's ♥ Regenboog
Uit één stuk hout worden 12 bogen gezaagd. Die twaalf bogen hout passen precies in elkaar. Elke regenboog een uniek product. De twaalf bogen worden wat geschuurd en vervolgens in een kleurbad gedompeld. Hoe Grimm's aan zulke mooie verfkleuren komt, is een familiegeheim. Feit is dat de felle  regenboogkleuren van Grimm's iedereen vrolijk maakt!
Het hout dat voor de regenboog gebruikt wordt, is gecertificeerd, komt uit Europese bossen en is met respect voor het milieu geproduceerd. De verf die Grimm's voor de regenboog en alle andere producten gebruikt, is op waterbasis, gifvrij, helemaal veilig voor kindjes en uiteraard gecertificeerd. De bogen worden nerfdoorlatend geverfd, wat zoveel betekent als dat je de mooie nerfstructuur van het hout nog door de verf heen ziet. Geen dikke lagen verf dus. De bogen zijn heel sterk. Hier thuis staan onze kinderen er weleens bovenop. Ze kunnen dus wel tegen een stootje!


Regenboog ♥ Verbeelding
En dat is waar Grimm's speelgoed zo hard voor werkt. Hun missie is het maken van speelgoed dat verbeelding, verwondering en enthousiasme bij kinderen opwekt. Geen speelgoed dat al helemaal kant en klaar en af is. Hoewel dat soms ook fijn speelt.
Grimm's speelgoed hoopt dat kinderen hun eigen beelden maken met behulp van hun speelgoed. Misschien is dat ook wel de kracht van de regenboog van Grimm's. De felle kleuren, de vormen en de structuur, het doet allemaal een beroep op de enorme verbeeldingskracht die in kinderen leeft. Want al noemen wij grote mensen het een regenboog. Voor een kind is het net zo goed een tunnel. Of nee...een brug. Of toch een wipwap. Misschien wel een flatgebouw.


Regenboog ♥ Cadeau
Bij ons stond de Grimm's regenboog bovenaan onze kraamverlanglijst. Wetende hoeveel de regenboog kost, hoopten we toch dat iemand (of een paar iemanden) de regenboog als kraamcadeau zou kopen. En dat gebeurde! Toen onze jongste dochter geboren werd, kregen we de regenboog van opa en oma!
We hebben er nog geen dag spijt van gehad dat we 'm vroegen. Het blijft een blikvanger in de woonkamer, kinderkamer of op de seizoenstafel. Maar het leukst blijft het wanneer er driftig mee gespeeld wordt.
De regenboog van Grimm's doen we nooit meer weg. Het is een blijvertje. Net als alle andere producten van Grimm's. Generatie overstijgend ♥

Op onze site is Grimm's regenboog hier te vinden: KLIK


 
  Kirsten     07-10-2014 14:06     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.