Grimm's speelgoed bouwframe fotograferen
Grimm's speelgoed houten bouwframe

Vaak zien we een product bij Grimm's speelgoed voorbij komen waarvan we denken dat het echt een hele mooie toevoeging is voor bijvoorbeeld een kleuterklas, praktijkruimte of kinderkamer. Zo was dat ook met het Grimm's houten bouwframe. Nieuw in de Grimm's collectie van 2014.
Als voormalig juf van kleuters weet ik hoe een kleuterklas ingericht is en wat er reilt en zeilt in een kleuterklas. En bij dit houten bouwframe van Grimm's werd ik meteen hartstikke enthousiast. Fijn bouwen en spelen in een houten frame op kinderhoogte en daarna gewoon nog lekker een tijdje van je bouwsel kunnen genieten, omdat het kan blijven 'staan'. Los van de vloer.
Maar ergens enthousiast over zijn en daadwerkelijk zien dat het een mooie toevoeging op al het bestaande speelgoed is, dat zijn twee verschillende dingen.


Grimm's houten bouwframe nieuw in de Grimm's collectie
we kregen wat foto's van het nieuwe houten bouwframe van Grimm's binnen. Foto's van het bouwframe aan de muur. Met een mooi bouwsel er al in. Maar wel wat beperkt vonden we. We zouden graag meer foto's willen zien. Nog steeds enthousiast bedachten we dat we het bouwframe wilden gaan uittesten en fotograferen. Wat zou er gebeuren wanneer het in een kleuterklas daadwerkelijk gebruikt zou worden?

Grimm's bouwframe in de kleuterklas

Er is maar één manier om er achter te komen of het bouwframe ook echt een aanvulling is op alles wat er al is. En natuurlijk wilden we graag wat extra productfoto's. We besloten om een Grimm's bouwframe aan een kleuterklas te doneren met de vraag of de juffen een eerlijke blog over het frame wilden schrijven en of we wat foto's van het bouwframe in actie mochten maken. En dat mocht!
Dus gingen mijn fotografe en ik op pad en hebben we op een ochtend in een heerlijk bedrijvige kleuterklas het bouwframe en het gebruik ervan op de foto gezet. Dank jullie wel lieve kleuters voor het kijkje bij jullie in de klas!
Benieuwd hoe de ervaringen van de juffen met het bouwframe zijn? Nog even geduld. Binnenkort een uitgebreide productreview!

 
  Kirsten     13-10-2014 22:31     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.