Over ons

Saartjeswereld
Saartjeswereld is een online webshop met het mooie houten speelgoed en de sfeervolle producten van Grimm's houten speelgoed. Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau? Of wil je een blijvend geschenk geven aan iemand die jou dierbaar is? Werk je professioneel met kinderen en zoek je mooi ontwikkelingsmateriaal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Grimm's houten speelgoed assortiment
Ons assortiment van Grimm's houten speelgoed is uitgebreid en blijft uitbreiden. Wij verkopen houten speelgoed, leergoed en mooigoed. Van magneetpuzzel, blokkendoos tot stapelspul. En dat voor elke leeftijd.

Wie
Mijn naam is Kirsten Jurriëns-Onderwaater. Getrouwd met Benno en samen ouders van drie dochters.  Ik ben de eigenaar van webshop Saartjeswereld. Voorheen heb ik als leerkracht basisonderwijs gewerkt. Het is daar en met de komst van mijn dochters dat ik van top tot teen voelde, hoorde en zag hoe belangrijk open-einde spel is voor kinderen! Zeker in een tijd waarin de digitalisering een steeds grotere ruimte inneemt. Het is mijn missie om bij te dragen aan een wereld waarin mensen (groot en klein :-) de vrijheid, tijd en ruimte krijgen en nemen om echt te spelen, te ontdekken, te leren en vanuit een sterke verbinding met zichzelf in staat zijn met anderen een mooie, gezonde en constructieve wereld te creëren. Daarbij maak ik zover mogelijk maatschappelijk verantwoorde en duurzame keuzes. Dat maakt me blij :-) 

De eerste keer dat ik het houten speelgoed van Grimm's zag, weet ik nog heel goed. Een magisch moment. Ik zag de regenboog en was op slag verliefd. Het hout, de geur, de prachtige kleuren. Meteen schoot door mijn hoofd dat deze regenboog echt met liefde gemaakt moest zijn. Liefde voor duurzaam hout, mooie kleuren en vormen.

Nadat ik de regenboog gezien en gekocht had, volgde al gauw meer speelgoed van Grimm's houten speelgoed voor onze eigen dochters. Zij spelen er nog steeds mee.

Uiteindelijk bleef ik zo enthousiast, dat ik drie jaar geleden besloot om het houten speelgoed van Grimm's online te gaan verkopen. Samen hopen wij dat jij en jouw kinderen net zo betoverd raken door Grimm's houten speelgoed als dat wij destijds betoverd zijn...
 
Foto


| Meer